Gebakken kabeljauw met groente
Een heerlijk roerbak vis gerechtje. In plaats van kabeljauw kan je ook een andere stevige witte vis nemen, zoals, wijting, of zeewolf.
Ingrediënten
- 4 ons kabeljauw in blokjes
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 1 rode paprika in reepjes
- 1 prei, fijngesneden
- 2 theelepels garam massala of kerrypoeder
- een handvol kerstomaatjes, gehalveerd
- 1 rode peper
- Olijfolie
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel vissaus
- 2 eetlepels oestersaus
- gekookte rijst
Bereiding
- Kabeljauw met garam massala ( of kerrypoeder), peper en zout bestrooien
- Ui, koflook en puntpaprika in olie roerbakken
- Prei toevoegen , 2 minuten roerbakken
- tomaatjes toevoegen en roerbakken, 2 minuten
- Blokjes vis toevoegen en omdraaien na 3 minuten en dan nog 3 minuten bakken.
- De mix van sojasaus, vissaus en oestersaus toevoegen
- 4 min afgedekt laten sudderen
- Serveren met rijst
Maak jouw eigen website met JouwWeb